НПЗП-ентеропатія та нутрітивна підтримка: результати та прогноз - Яковлева, О. О.; Вознюк, Л. А. (PAIN, ANAESTHESIA & INTENSIVE CARE, 2016)
Абстракт надруковано в рамках ІІ науково-практичної конференції «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НУТРІТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В КЛІНІЧНІЙ ПРАКТИЦІ», присвяченої 40-річчю курсу анестезіології та інтенсивної терапії Вінницького Національного медичного університету ім. М. І. Пирогова", 13–14 жовтня 2016 року, м. Вінниця